Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Masterskilpailut Baribalissa 1.4. klo 11:00 Lue lisää
Lahjoittajat Kuvasatoa Tulokset Kutsu

Naistenpäiväkilpailut Ravintola Revontulessa 8.3.2007

East-Pool on halunnut tehdä perinteen Naistenpäivän biljardikisasta, koska biljardi on East-Poolin näkemyksen mukaan herrasmieslaji – ja herrasmiehet kunnioittavat naisia. Tämä tuli näytettyä toteen tänäkin vuonna, sillä palkintolahjoitukset olivat todella runsaat. Kiitos Rakkaat Herrasmiehet!

Tänä vuonna mukaan oli ilmoittautunut 29 osallistujaa, joista 20 pääsi paikalle. (Vuotuisen kevätflunssan lisäksi työvuorot ovat ikäviä esteitä harrastustoiminnalle.) Naistenpäiväkisassa palkittiin jokainen osallistuja eikä kenenkään tarvinnut lähteä kotiin mieli maassa. Tunnelma oli loistava, katsojat elivät peleissä mukana täysin rinnoin ja pelaajilla oli mukanaan paitsi rehtiä kilpailuhenkeä myös aimo annos hyvää tuulta. Mitä siitä, vaikka välillä vähän jännittikin – sehän kuuluu pelin henkeen.

Jali ja Upi toimivat tuomareina ja pitivät Mikan avustuksella naisista oikein hyvää huolta. Kun viralliset palkintomestarit Alvi ja Ossi vielä hoitivat palkintojen jaon ja antoivat jokaiselle kisaajalle vuorollaan suuret, lämpimät halaukset, ei voinut enempää enää toivoa (tai jospa olisi saanut hävitä kaksi kertaa!). Oma valokuvaajamme Pelle sai taltioitua melkoisen määrän hienoja kuvia, joista parhaat tulevat näkymään kotisivuillammekin vielä kevään aikana.

Pelit sujuivat jouhevasti kahdella pöydällä. Kiitos Kajuutan Kapteenien, jotka ystävällisesti lainasivat omaa kerhopöytäänsä kisoihin. Ja kiitos Itä-Helsingin Lasi Oy:lle, joka järjesti pöydän kuljetuksen. Aatun ja Arskan kanssa nähtiin ainakin puheenjohtaja Kapa hääräämässä pöydän kasaus- / purkuhommissa. Kiitos Pojat!

Pronssiottelussa nähtiin Revontulen omat tyttäret Piia ja Sirkkis. Tiukan taiston jälkeen Piia sai kuin saikin kolmospalkinnon. Mutta eipä näyttänyt Sirkkiskään olevan onneton, kun palkintomestarit ojensivat nelospalkinnoksi Jokaweb Oy:n lahjoittaman keppikotelon – sille taitaa löytyä käyttöä, enkä tarkoita palkintokaapin koristusta.

Finaalissa ottivat mittaa toisistaan Saara ja Tea. Tealla oli ehkä ennakkosuosikin paineita, voittihan hän viime vuonna Naistenpäiväkisan ja piti hallussaan kiertopalkintoa. Ei Saara ilmaiseksi Tealle erääkään antanut, mutta lopulta Tea näytti, että pelihermoa löytyy. Hieno finaali, upeaa tytöt!

Kolme parasta palkittiin perinteen mukaan hopeoiduin ruusuin. Tealle luovutetaan lisäksi kiertopalkinto liigan päätösbileissä 5.5. Kiertopalkinnon lahjoitti viime vuonna Orvo Villo, jonka toivomuksesta kiertopalkinnon saa omakseen kahdella kiinnityksellä. Palkinto on nyt siis Tean ikioma! Hyvä Tea!

Lämpimät kiitokset kaikille kilpailijoille, kannustajille, taustajoukoille ja jokaiselle, joka oli osallisena Erittäin Onnistuneen Naistenpäiväkisan järjestämisessä.

Ja kiitos Heidi – me tehtiin se!

Erityiskiitos vielä lahjoittajille:

Ravintola Revontuli, Simo, Saba, Revontulen Herrasmiehet, Ravintola Kapteenin Kajuutta, Kajuutan Kapteenien Herrasmiehet, Café m/s Otto, Biljardi m/s Otto, Berner Oy, Itä-Helsingin Lasi Oy, Jokaweb Oy, Kari Niiranen, Eeva, Marjatta, Päivi, Sini, Tepa ja Ville.