Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Uusi kausi alkaa 7.9., kerää joukkue ja ilmoittaudu..
Teksti Ohje
Lomake

East-Pool-alueliigaan 2020-2021 ilmoittautuminenILMOITTAUTUMINEN
Joukkueiden ilmoittautuminen East-Pool-alueliigaan kaudelle 2020-2021 alkaa 1.7.2020. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.8.2020. Osanottomaksu 40 € suoritetaan yhdistyksen tilille Danske Bank FI49 8000 9710 2753 83 Eastpool Ry. East-Poolin kilpailutoimikunta vahvistaa joukkueet ilmoitusten perusteella 23.8.2020 mennessä. Osanottomaksu on maksettava viimeistään 10.8.2020. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vain, jos kilpailutoimikunta katsoo sen sopivasti täydentävän pelikaavioita ja jälki-ilmoittautuminen tapahtuu ennen aikataulujen työstämistä. Jälki-ilmoittautuneen joukkueen osanottomaksu on 50 €.

JOUKKUEEN PELAAJAT
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen on ilmoitettava kolmen runkopelaajan nimet, kapteenin ja varakapteenin nimet yhteystietoineen. Kapteenin ja varakapteenin ei tarvitse kuulua kolmen runkopelaajan joukkoon. Kaikkien pelaajien on oltava East-Pool ry:n jäseniä tai liityttävä siihen ennen ensimmäistä peliään. Joukkuetta voi täydentää kauden aikana. Joukkueen on myös ilmoitettava peliravintolansa kotipelipäivät ja käytettävien pelipöytien lukumäärä.

KILPAILUKAAVIO KAUDELLE 2020-2021
Kevätkokouksen keskustelujen perusteella viimevuotista pelijärjestelmää kaikki kaikkia vastaan jatketaan, ellei joukkueiden määrä olennaisesti kasva. Runkosarja alkaisi viikolla 37 eli syyskuun 7. 2020, loppuottelut toukokuun 2020 aikana. Kilpailutoimikunta viimeistelee aikataulut ja kilpailukaaviot ilmoittautumisten jälkeen, kun osallistuvien joukkueiden tarkka lukumäärä on tiedossa.

Kautta edeltävälle lauantaille 5.9. suunnitellaan kauden avajaiskisaa, jossa tarjolla olisi pientä purtavaa.

LISÄTIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN:
Topi 040 748 2246 topi@takaisku.net
tai TÄSTÄ

Hyvää kesää kaikille!
Joukkueiden on hyvä ottaa huomioon seuraavia asioita joukkueita perustettaessa:
  • Joukkueiden on sovittava ravintoloitsijan kanssa pelipäivät (ma, ti, ke, to), jolloin pöytä voidaan varata East-Pool-peleille klo 18 eteenpäin. Kilpailuaikataulun takia tämä rajoittaa joukkueiden lukumäärää per ravintola. Esim. jos ravintolassa voidaan pelata kahtena päivänä viikossa (yhdellä pöydällä) EP-pelejä, neljä joukkuetta ko. ravintolasta on maksimi määrä.
  • Joukkuetta perustettaessa on suositeltavaa, että pelaajia on joukkueessa sopiva määrä. Työesteiden, sairauksien tms. sattuessa on hyvä olla 2-3 varamiestä. Jos joukkueessa on liikaa halukkaita pelaajia, sekin voi olla haitallinen tekijä, kun pelaaja ei koe pääsevänsä tarpeeksi usein pelaamaan. Joukkueiden onkin syytä ennen kauden alkua sopia keskenänsä joukkueelle sopiva pelaajien peluutusjärjestelmä.
  • Jokaisen ravintolan on valittava joukkueittensa keskuudesta yksi yhteyshenkilö, joka kuuluu kilpailutoimikuntaan. Yhteyshenkilöllä on oltava sähköpostiyhteys. Yhteyshenkilö infoaa oman ravintolansa pelaajia, ravintoloitsijaa ja asiakaskuntaa East-Poolin tapahtumista ja toiminnasta. Yhteyshenkilö voi myös osallistua yhdistyksen hallituksen kokouksiin ja tuoda edustamansa ravintolan näkökulma esille.
  • Joukkueiden kapteenien ja varakapteenien on tärkeää perehtyä huolellisesti kapteenin velvollisuuksiin ja opastettava joukkueensa pelaajia peli- ja kilpailusäännöissä sekä yleisissä biljardin käyttäytymissäännöissä.
  • Joukkueiden kapteenien on hyvä yhteistyössä ravintoloitsijan kanssa huolehtia, että pelipöytä on siistissä ja pelattavassa kunnossa.
www.autodoc.fi

Biljardiliitto Biljardimyynti Biljardihuolto Metropool