Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
18. Naistenpäiväkilpailut Pe 8.3.2024 klo 16:00 alkaen Taikurin Hatussa. Tule mukaan.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 3 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Erja Aika: 03.02.2012 10:23 EPn Edustuspaidat
Selvennys Paitatilauksiin: Koska Koff ei enää sponssaa meitä jäsenkokous päätti että jokainen pelaaja/ joukkue/ tiimi voi hankkia halutessaan omat sponsorit. Lähettämässäni tiedotteessa oli hinnat kaikille vaihtoehdoille ja määrätyt paikat ja koot. Jos ei halua etsiä sponsoria voi tilata pelkän paidan East-Pool broderauksella. Minun paitani oli esim. ja naisten lyhythihainen kauluspaita 24€ + oranssilla kaunokirjoituksella rintamerkki Erja noin 10€ + hierojani, Pirtsakka, sponssi vihreällä kaunokirjoituksella kauluksiin + n. 20€ ( saan siitä 2 hierontakertaa yht. 60€) ja selkään oranssi tarrapainatus EM-VISION ( oma ns. tuotemerkkimainos) eli näin ollen paitani hinnaksi muodostuu about 1,50.
Tulen mielelläni ravintoloiden kisoihin esittelemään ja minulla on kokomallit. Jos jollakin on epäselvää olkaa ystävällisiä ja ottakaa yhteyttä minuun, Kiitos.


Kirjoittaja: RMPTVLLwQWeKf Aika: 28.04.2012 22:37 nqrqATNVDPBIzg
Luin ton blogitekstin vikeriasi/ ja hieman kylle4 naurattaa miten Johanna ne4kee asian Olin siis tuol Nummelassa yhen kaverin kans mf6kkeileme4sse4. Kopponen tuntee siis te4n mun kamun jostain bilepiireiste4 ja ovat kai olleet usein samoilla jatkoilla. Sielle4 oli myf6s muita b-luokan julkkiksia esim. joitain Hunksin je4senie4. No, meno oli aika laimeeta siine4 vaiheessa kun saavuttiin paikalle, paitsi tietysti ere4e4t siskokset olivat aika vauhdissa. Ne4ille4 ei ollut edes mite4e4n omaa ruokaa mukana vaan pummailivat ihan he4peileme4tte4 juomia ja ruokia muilta paikallaolijoilta. Julle viihty myf6s saunaosastolla ja oli kylle4 aaaika sekasin.Jossain vaiheessa Tuksu meni vaihtamaan musaa ( ei jaksa mite4e4n paskaa trancea ) ja pisti sitten jotain yse4ridiscoa jonka tahdissa se esiinty. Site4 dokausta jatku ***. Aamuyf6ste4 tytf6t puhu jostain pette4mistapauksesta (Tuksun exe4 oli pannu Jullea tms. ei siite4 saanu oikein mite4e4n selve4e4 ku molemmat oli niin sekasi) ja jossain vaiheessa Tuksu ke4vi Juliaan ke4siksi ja repi aivan te4ysille4 hiuksista. No, sitten siihen tuli ne4ite4 lihaskimppuja ve4liin ja ke4e4ri tytf6t mattoon. Sit tuli kyte4t ja koitti saada rimpuilevat siskokset maijaan, mutta jossain vaiheessa Jossu karkas metse4e4n About vartti sen je4lkeen ku kyte4t oli le4hteny niin Tuksu tuli takasi metse4ste4 ja soitti itelleen taksin. Ja siis se oli edelleen aivan VITUN sekasi. Pikkuhiljaa siine4 sit jengi rauhottu ja osa meni nukkumaan ja me le4hettiin ajelee kotiin.


Kirjoittaja: Erja Aika: 28.08.2012 10:23 Höpöttäjälle.....
Ethän osaa edes kunnolla numero kieltä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!