Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Oluenpäiväkilpailu Baribalissa 13.10., kts ja ilmoittaudu

Kauden alku on siirtynyt, sillä ravintoloissa on Hallituksen antaman aseutuksen vuoksi ns tanssikielto, eli asiakkaat on ohjattava istumaan paikoillaan. AVI valvoo tätä asetusta, emmekä halua sakkoja tai pahempaa kotiravintoloillemme. Kausi alkaa heti kun Hallitus kumoaa asetuksen.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Ilja Aika: 15.09.2011 23:00 
Moi!
Katselin näitä eri lohkoja niin huomasin, että onko laskentakaavoissa jotain tutkimisen aihetta, kun en ymmärrä että esim. Bar U2 2 on pelannut kaksi peliä, niin C-lohkon taulukossa näyttää kaksi ottelua, yksi voitto ja kaksi häviötä.


Kirjoittaja: Topi Aika: 16.09.2011 09:49 Sarjataulukoista
Kiitos Ilja.

Tosiaan virhe taulukoissa oli, ikäänkuin U22-PK1 ottelu olisi kirjattu myös U22:sen voittamaksi, mutta peleissä tai erissä ei ollut samaa virhettä.
En keksi / löydä mikä ohjelmakoodissa tekisi tuon virheen, mutta olisin kiinnostunut jos syöttäneet ja Rovasti muistaisivat oliko syöttämisessä jotain erikoista / ongelmia, tehtiinkö tulokseen esim korjauksia???

Terv webylläpito