Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Kauden alku on siirtynyt, sillä ravintoloissa on Hallituksen antaman aseutuksen vuoksi ns tanssikielto, eli asiakkaat on ohjattava istumaan paikoillaan. AVI valvoo tätä asetusta, emmekä halua sakkoja tai pahempaa kotiravintoloillemme. Kausi alkaa heti kun Hallitus kumoaa asetuksen.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Topi Aika: 22.05.2011 22:52 Hyvät juhlat
Hei

Eipä ollut tylsää. Kiitos koko talkoo porukalle. Järjestelyt onnistuivat hyvin ja ruoka oli hyvää ja monipuolista (varsinkin liha oli suussa sulavaa) ja kakkukin komea (aiheena biljardi, kuis muuten!). Paukku juonsi juttua mukavasti ja olihan saatu oma laulukin aikaiseksi biljardiväelle, hienoa.
Kiitos myös kokousväelle, kokoukset sujuivat mukavasti.
Rahastonhoitajaksi ja jäsenrekisterin pitäjäksi tuli Erja ja kilpailutoimikuntaan Antti, Upi, Rovasti ja Maarit, päivitän yhteyshenkilölistan kun saan pohjat Timpeltä.


Kirjoittaja: Erja Aika: 23.05.2011 15:23 TAIKAHATTU RULES!!!!
Kiitokset koko TAIKAHATUN talkooväeltä. Bilis laulu on karaoke versiona nähtävissä ja ladattavissa osoitteessa www.kolumbus.fi/paukku. HUOM! TARKOITETTU VAIN EAST-POOLilaisten YKSITYISEEN KÄYTTÖÖN: JULKINEN LEVITTÄMINEN TEKIJÄNOIKEUSLAILLA KIELLETTY.Karaokelaulajat.... opetelkaa sanat sillä karaoken laulaminen omilla sanoilla ei ole kielletty.