Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Kauden alku on siirtynyt, sillä ravintoloissa on Hallituksen antaman aseutuksen vuoksi ns tanssikielto, eli asiakkaat on ohjattava istumaan paikoillaan. AVI valvoo tätä asetusta, emmekä halua sakkoja tai pahempaa kotiravintoloillemme. Kausi alkaa heti kun Hallitus kumoaa asetuksen.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Tanja Aika: 04.02.2011 14:03 jebouuu :)
moikat..kohtahan se päivä lähenee.eli naistenpäivänkisat :) olen innolla mukana taas ja pidetäähän yhtä lystiä kuin viimeksikin :)


Kirjoittaja: IyhNuiUPEegt Aika: 28.09.2012 10:47 raDYZycQjt
Hei Noora!Ymme4rre4n, ette4 olet innoissasi Uudesta Mustasta - syyste4kin - mutta ve4he4n mineaa e4rsytte4e4 tuo alituinen mainostaminen. Sama juttu oli/on Ylen Olotilan kanssa, tuntuu ette4 ilmoitat jokaisesta uudesta kirjoituksesta te4e4lle4 Kempparissa ja monesti viele4pe4 ihan omalla postauksella. Se he4iritsee te4me4n blogin lukemista. Mainostamisen voisi ainakin hoitaa ve4he4n hienovaraisemmin, post scriptumeilla varsinaisten kirjoitusten je4ljesse4 vaikkapa?Iloisin terveisin Hanna :)