Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Kauden alku on siirtynyt, sillä ravintoloissa on Hallituksen antaman aseutuksen vuoksi ns tanssikielto, eli asiakkaat on ohjattava istumaan paikoillaan. AVI valvoo tätä asetusta, emmekä halua sakkoja tai pahempaa kotiravintoloillemme. Kausi alkaa heti kun Hallitus kumoaa asetuksen.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Turo Aika: 08.01.2011 05:55 Sellainen tiedotus että.
Tästä biljardista on tullut niin "äijäitynyt" urheilulaji jotta mielestäni meidän vannoutuneitten alan harrastajien pitäisi tehdä asialle jotain.
Ehdotankin tätenollen että aloitamme "kummi" toiminnan jota suunnataan varsinkin nuoren ja viriilin "hameväen" suuntaan.
Sieltä se "uusi sukupolvi"(toivottavasti) kumpuaa.
Pää-kummiksi, tämän jalon lajin pyhimpien salaisuuksien "paljastaksi", liian kauan sivuun pakotettujen "nuorekkaitten naisten" valistajaksi ehdotankin (ylläriylläri) itseäni! Nonih(ik)! Mitäs sanotte?


Kirjoittaja: Pale (AP1) Aika: 08.01.2011 19:18 Ei paha. ;)
Äijienköriläitä on joo paljon mut kyllä niitäkin tarvitaan. :) Ei ku alat treenariksi vaan,eiköhän sulle pari 'auttajaakin' jostain löydy.. :)