Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
18. Naistenpäiväkilpailut Pe 8.3.2024 klo 16:00 alkaen Taikurin Hatussa. Tule mukaan.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 12 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Timppa Aika: 01.02.2007 00:04 Loistavaa toimintaa
Olen tässä muuttamassa takaisin koto suomeen ja rupesin etsiskelemään että missäkän sitä taas jatkaisi biljardin peluuta. Pitkään kaivelin liiton sivuja ja tutkiskelin rekisteröityneiden seurojen osotteita. Alko tuntua siltä että, hei Itä-helsingissähän pelataan biljardia.

Pikkuisella arpa onnella onnistuin löytämään tämän sivun. Ja hyvä ettei mennyt penkki alta huomatessa kuinka loistavaa toimintaa täällä harrastetaan.

Alkaa todella odottamaan maihin pääsyä ja innolla tutustumaan pelaajiin siellä päin. Tiedä vaikka jos uskaltaisi haastaa jonkun aivan biljardin peluuseenkin.

Hienot sivut ja toimiva kokoonpano. Onnea jatkoon ja eiköhän tässä vielä joku päivä törmätä.


Kirjoittaja: Tuula Aika: 01.02.2007 08:25 Tervetuloa Timppa!
Kivaa, että löysit meidät. Kyllä vain Itä-Helsingissä pelataan biljardia. Tämän meidän liigan lisäksi melkein kaikissa liigaan osallistuvissa ravintoloissa järjestetään myös avoimia viikko- tai kuukausikisoja. Ehdotankin East-Poolin hallitukselle, että laitamme näille sivuille tiedot kisoista niin, että ne löytyvät helposti.
Ilmoittele itsestäsi Timppa, kun olet kotiutunut. Haastan Sinut ysipalloilemaan. Sopiiko paras seitsemästä? Häviäjä maksaa pöydän. Sovitaan paikka, kun olet rantautunut.


Kirjoittaja: Timppa Aika: 01.02.2007 17:04 Kiitoksia
Vielä taitaa kuukausi kaksi mennä, mutta kämppä nyt ilmeisesti sitten on Vuosaaressa tiedossa. Jotenka pääsee pelaamaan :)

Ysipeli kuulostaa erittäin hyvältä :) Minäpä ilmoittelen täällä päin kun alkaa h-hetki lähestyä. Näillä näkymin 9.4:ttä pitäisi tulla. Jos vain kaikki nyt menee suunnitelmien mukaan. Mutta 3kk:n sisällä kyllä haasteen otan vastaan :)


Kirjoittaja: Tuula Aika: 02.02.2007 15:01 Hieno juttu
Tapaamme siis keväällä Timppa. Täytyykin tästä lähteä treenaamaan ;)


Kirjoittaja: Janne CH Aika: 09.02.2007 14:03 Teretulemas Vuosaareen
Ei muuta ku teretulemas tänne Vuosaareen... Meille aina pääsee kokeilemaan mukaan (CH on meinaan Vuosaaresta), tiedä vaikka haluat lähteä mukaan pelaamaajn sarjaa :)
Ja meillä löytyy aina porukkaa ottamaan haaste-pelejä vastaan. T. janne


Kirjoittaja: Timppa Aika: 09.02.2007 19:19 Kiitoksia uudemman kerran
Sen verran on tuossa aikataulu muuttunut että tulemmekin heti kuun maalis-huhtikuun vaihteessa jo sinne asustelemaan.

Kyllähän tuo pelaaminen kiinnostaa :) Yritänkin juuri etsiskellä ihan treenaus paikkaa sieltä päin. Taikka paikkaa jossa olisi 9 jalkainen peli pöytä. En oo itse koskaan alueella käynyt joten katsoo kuinka sitä eksyy :)

Ja toivonkin että tutustuu nopiaan siellä pelaajiin :) Ainakin tuolla otossa tulee käytyä aika heti piakkoin. Jos vain parempi puolisko minua päästää helpolla takaisin vihreän veran ääreen. (Jos ei päästä, niin karkaan)

Ihan vain kysymys, kuis noitten omien hammastikkujen raahaaminen mukana on? Uskaltaako sellaisia kannella? :)


Kirjoittaja: Janne CH Aika: 10.02.2007 02:46 Viimeisimmät
Moi Timppa
Täältä vuosaaresta tuskin löytyy 9-jalkaista, mutta kaseja löytyy. Ja sitten on tottakai Oton 'mini-pöytä', joka kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa... kokemus jo itsessään :) Ja kyllähän noi tyypit omia tikkujansa kantelevat mukanaan, joten se tuskin on ongelma :)
Ilmaannu sitten pelailemaan, kun olet maisemissa. Eiköhän me siellä edelleenkin 'roikuta' (onneks on ymmärtäväinen vaimo :)) t. Janne


Kirjoittaja: Timppa Aika: 11.02.2007 12:42 Mikä ihmeen mini pöytä?
Ensimmäisenä tulee mieleen sellainen 2 jalkaa pitkä lasten pöytä :) Haastetta sitä siinäkin kieltämättä on :D

Ei se haittaa että ysejä ei ole. Hyvää peliseuraa ja mukavaa illan/aamun/päivän viettoa tässä etsitään :)

Puoltoista kuukautta enää :D ja rapiat

Enköhän minä sinne ilmaannu haastematseja huutelemaan... Jos sellainen pieni pitkäletti hippi ilmaantuu pöydän ääreen ja lupaa maksaa pelin voittajaa vastaan. Kannattaa olla varuillaan ;)


Kirjoittaja: Tuula Aika: 18.02.2007 12:02 Minipöytä on niinkuin minihame...
On se Oton pöytä onneksi hiukan enemmän kuin 2 jalkaa - taitaa olla peräti kuusi (oho!). Ja Ottoon kannattaa ottaa "parempi puolisko" mukaan pelaamaan. Pöytä on nimittäin ihan kiva ensikertalaisellekin. Sitäpaitsi Otossa on kohtalaisen paljon naispelaajia. Viime kaudella jopa kokonainen naisjoukkue.

Näistä tämänhetkisistä liigaravintoloista ysijalkaiset löytyvät Kajuutasta ja Aapelista - oikein hyvät pöydät ja kivaa porukkaa, eivätkä mahdottoman matkan takana Vuosaarestakaan.

Se haastematsi voidaan ottaa missä vain, kaikilla on puolensa. Lähdenkin tästä Revontuleen treenaamaan (8 feet) - omien tikkujen kanssa, tietty.


Kirjoittaja: Timppa Aika: 19.02.2007 14:36 Kiva tietää lisää
Täytyy kiittää nyt ihan näin Tuulaa ja Janne näin tälleen tästä info tilaisuudesta.

On mukava ollut saada positiivinen vastaan ottoja tietoa alueesta. Itse en ole koskaan helsingissä asunut joten kaikki tämä on auttanut aika lailla.

Ehkäpä nämä tietojen jakelut joskus kostan teille :)

Kiitoksia


Kirjoittaja: wgstnkq vmxoshcw Aika: 29.08.2008 13:58 wgstnkq vmxoshcw
ldyfa qsldbopzj updlei irkybphou tlbdc qylb wirskoml


Kirjoittaja: mTQQ Aika: 12.08.2023 13:50 XtqM
ZhYF