Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Kauden alku on siirtynyt, sillä ravintoloissa on Hallituksen antaman aseutuksen vuoksi ns tanssikielto, eli asiakkaat on ohjattava istumaan paikoillaan. AVI valvoo tätä asetusta, emmekä halua sakkoja tai pahempaa kotiravintoloillemme. Kausi alkaa heti kun Hallitus kumoaa asetuksen.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 3 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Sini Aika: 05.05.2009 11:49 
milloinkohan noi päättäjäiset mahtaa olla??? vai onko päivää vielä edes päätetty??? Onnittelut Ottoon mestaruudesta!!


Kirjoittaja: Topi Aika: 05.05.2009 21:56 Päättäjäiset
Hei
Päättäjäiset on vielä hieman työnalla. Vaihtoehtoja päivällekin on vielä 30.5. ja 6.6. Paikaksi ainakin Hard Rock ja Cheers. Yritämme saada ratkaistua asian tällä viikolla.
Terv PJ + Hallitus


Kirjoittaja: Topi Aika: 08.05.2009 21:20 Vahvistus
Tarjouskilpailun jälkeen pitopaikaksi valittiin Hard Rock ja ajankohdaksi Hallitus päätti 30.5. Edellinen viikonloppu ei käynyt mm Sm Finaalien takia, ja kesäkuussahan on paitsi Taikahatun kisat, niin valmentajakurssit joihin osallistuu kolme henkilöä hallituksestamme.
Hard Rockissa meille on tarjolla tervetulo drinkin lisäksi ruokaa; metsäsienikeittoa ja kinkkukiusausta, salaatteja ja leipää. Ja saattaapa saunakin olla lämpinänä, joskin siinä vielä hinnoittelu auki.
Terv Topi