Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Kauden alku on siirtynyt, sillä ravintoloissa on Hallituksen antaman aseutuksen vuoksi ns tanssikielto, eli asiakkaat on ohjattava istumaan paikoillaan. AVI valvoo tätä asetusta, emmekä halua sakkoja tai pahempaa kotiravintoloillemme. Kausi alkaa heti kun Hallitus kumoaa asetuksen.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Isto Kuusisto Aika: 26.05.2008 13:56 Päätöstilaisuus
Ensinnäkin kiitos joukkuetovereilleni Topille, Jyrille ja Orvolle. Oli komea kausi ja toivottavasti nähdään Kajuutassa 31.5, vaikka Ylioppilasjuhlapäivä onkin. Yritän päästä paikalle. Kiitos myös kaikille muille, jotka olitte taistoissa mukana. eli koko East poolin porukoille. T. Isto(Otto 1).


Kirjoittaja: BXHocakuHyYpVNM Aika: 15.12.2012 16:10 FANSSirDtVAx
SusuPetal, kylle4 minua pelotti!Arleena, vatsamri olet ajellut tuolla Sorrenton reissullasi:)Katjusha, on:)Pappilan mummo, heh:)Aimarii, minulle ei oikein selvinnyt, mite4 se merkki tarkoitti - ajattelin vaan, ette4 ei saa seiste4 ihan oven vieresse4...8)Tiina, sinne vaan sitten:)