Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Kauden alku on siirtynyt, sillä ravintoloissa on Hallituksen antaman aseutuksen vuoksi ns tanssikielto, eli asiakkaat on ohjattava istumaan paikoillaan. AVI valvoo tätä asetusta, emmekä halua sakkoja tai pahempaa kotiravintoloillemme. Kausi alkaa heti kun Hallitus kumoaa asetuksen.
Viestin lähetys
Nimi:           Sähköposti:  

Otsikko:  
Viesti:


Aiemmin yhteensä 2 viestiä tässä keskustelussa.


Kirjoittaja: Timpe Aika: 09.12.2006 13:21 Uudenvuodenpäivän pelit
Hei kaikki joukkueet, joilla on pelipäivä kalenteriin merkattu ma 1.1.2006. Ohjelmaa tehtäessä sattui tekijöiltä lapsus, kun emme tajunneet, että se on THE ekapäivä, kun katsotaan mäkihyppyä, tai jotain. Sorry. Hallitus tehnee epävirallisen pikapäätöksen, että ottelu voidaan siirtää, jos jompikumpi joukkueista sitä haluaa. Kaput päättävät uuden pelipäivän. Laitetaan tästä infoa INFO-osioon asap, vai mitä "hallitus"?


Kirjoittaja: tuula Aika: 12.12.2006 07:50 Garmisch-Partenkirchen
Näkyypä olevan mäkihyppyä, ellei sitä peruuteta lumenpuutteen takia. Ko.päivälle on merkitty pelit RT2-BB ja KK1-CH. Mikäli päätätte siirtää pelejä, olkaa niin ystävällisiä, että ilmoitatte tulosvastaavalle etukäteen. Kiitos!