Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti Teksti
Banneri
Linkkilista
Hannu Paalasen muistokisa Baribalissa 21.1. klo 11:00 Lue lisää

East-Pool ry

Biljardi-Suunnistus-Maraton 14.8.2010

Kilpailun ideana on käydä mahdollisimman monessa East-Poolin alueliigaan osallistuvassa pelipaikassa. Pelaaja osoittaa käyneensä pelipaikalla, kun hän ostaa jonkin ravintolan tuotteista ja tuo ostoksestaan kuitin maaliin yhdessä kilpailukorttinsa kanssa. Jokainen eri pelipaikka on tuloksissa viiden (5) pisteen arvoinen.

Osassa pelipaikoista on pelin johtaja läsnä. Näissä paikoissa on ennalta määritelty kuuden pallon asetelma, jonka pelijohtaja asettelee pöydälle. Pelaaja saa ensimmäiseen lyöntiinsä vapaan käsipallon ja laillisen pussituksen jälkeen hän saa yrittää seuraavaa pussitusta pöydällä olevasta asetelmasta. Jokaisesta laillisesta pussituksesta pelaaja saa yhden (1) pisteen. Mikäli pelaaja ei onnistu pussituksessa tai tekee virheen, lyöntivuoro päättyy ja pallot asetellaan uudelleen alkuperäiseen kuvioon. Pelaajalla on käytettävissään kaksi yritystä yhtä tehtävää kohden, joten tehtävän maksimipistemäärä on kaksitoista (12).

Ne paikat, joissa ei ole pelijohtajaa, pelaaja pelaa normaalin 9-pallopelin vastustajan kanssa yhteen voittoerään. Tässäkin jokaisesta laillisella lyönnillä pussitetusta pallosta saa yhden (1) pisteen ja lisäksi pelivoitosta yhden (1) pisteen. Näin maksimipistemäärä on kymmenen (10) pistettä. Jos 9-pallo pussitetaan laillisella aloituslyönnillä, tämä on myös kymmenen (10) pisteen arvoinen suoritus. Osoittaakseen, että pelaaja on pelannut eri vastustajien kanssa, on vastapelaajan nimi merkittävä kilpailukorttiin kyseisen pelin kohdalle, jotta eri vastapelaajasta saa yhden (1) pisteen.

Kirjoittamalla mielipiteensä kilpailusta kilpailukortin taakse ansaitsee yhden (1) lisäpisteen!

Kilpailuaika on lauantai 14.8. klo 9.00 – 18.00 (Huom. ravintolakohtaiset rajoitukset!)

Kilpailukortit palautetaan maaliin ravintola Revontuleen viimeistään klo 19.00

Osallistumismaksu on East-Pool ry:n jäseniltä 5 euroa ja muilta 7 euroa. Osallistumismaksu maksetaan pelin johtajalle ensimmäisessä kilpailupaikassa, jossa pelijohtaja on paikalla. Pelijohtajat tilittävät osallistumismaksut maalissa kilpailujohtajalle. Osallistumismaksut jaetaan kokonaisuudessaan palkintoina (50/30/20).

Tarkemmat tiedot mukana olevista ravintoloista, niiden aukeamisajoista ja mahdollisista peliaikarajoituksista ilmoitetaan viimeistään torstaina 12.8.

Tervetuloa Maratonille!

East-Pool ry, Kilpailutoimikunta

Kilpailun yhteyshenkilöt: Tuula 040 834 4713 ja Rovasti 046 582 0400